top of page

טיולי נשים בישראל |מועדון נשים מטיילות יחד אפריל 2026

  • תמונת הסופר/ת: Meira Or - Lavan
    Meira Or - Lavan
  • לפני 3 שעות
  • זמן קריאה 2 דקות

סוף סוף יש הפסקת אש, ואפשר לצאת לשבילי ישראל. הללויה! אחרי תקופה לא פשוטה, בבתים במקלטים ובממד"ים קבוצת מטיילות של ימי רביעי בִּשְׁבִילָן, שלא חושבות יותר מדי, והכי ספונטנית שיש, מתארגנות, עולות על רכבים ויוצאות לטייל יחד. מפגש של 19 נשים עם חיוך ואושר גדול. ממש לא מובן מאליו! נפגשות בתחילת המסלול בחורשת הארבעים, המלא בפריחה מרהיבה בשלל צבעים ועדיין בשיאה. פרחים רבים שובים את העין ואת הלב.

קבוצת נשים מתאספות ליד מכוניות באזור מיוער מתחת לבניין גבוה. חלקם פותחום תאי מטען, לובשות ציוד של טיולים  ומרמזום על טיול רגלי.

אחו ירוק ושופע עם פרחי בר סגולים וורודים, מוקף בעצים צפופים. בול עץ שנפל וגדם עץ מוסיפים לתפאורה הטבעית.

פרחים ורודים וצהובים בשדה ירוק ושופע, יוצרים סצנה תוססת ועליזה.

ואז,

מגיע יום שישי והבנות של מאירות שביל ישראל, מטיילות בימי שישי יוצאת לטייל. מזג האוויר מאתגר אותנו😒. שישי הראשון עם שרב כבד, מהסוג שגורם להתלבט אם לצאת בכלל. ו..הבנות לא מוותרות! שילה האלופה משנה למסלול מוצל וקצר יותר ויוצאות בכל זאת, קבוצת בנות קטנה ואינטימית.

קבוצה מחייכת על גשר תלוי ביער ירוק. שתי נשים מחזיות דגל צבעוני  של צועדון נשים מטיילות יחד.שמיים בהירים ברקע. מצב רוח שמח.

המסלול זהה למסלול שהיה יומיים לפני עם הבנות בשבילן, הצמחייה קצת יותר עייפה, ועדיין רואות את הפריחה המלבלבת בשלל הצבעים אף על פי תנאי השרב🥵.

פרחי בר לבנים וצהובים באחו ירוק ושופע תחת שמיים כחולים. עלווה צפופה ופריחה ורודה פזורה מוסיפה צבע עז לנוף.

חוזרות הביתה מאושרות עם טעם של עוד, ושבוע לאחר מכן יוצאות מטיילות למסלול שתוכנן מראש: אל רכס כרמיה ועד לחניון בית אורן.

קבוצת מטיילות עומדת בשביל שמשי ומכוסה עשב, כשברקע עצים. אישה בכובע כחול מחייכת בחזית.

הפעם מזג אוויר מושלם עם רוח נעימה והכל מסביבנו עדיין ירוק פורח ונעים. חודש אפריל מביא איתו שתי חוויות שונות לגמרי, וכל אחת מהן מדויקת למה שאנחנו זקוקות באותו הזמן, והכי חשוב לצאת לנשום טבע.

מטיילות יורדות בשביל סלעי וצמחייה בין סלעים גדולים תחת שמיים בהירים. הן לובשות בגדי חוץ קז'ואליים, ונראו מרוכזות.

אנחנו שמחות שהספקנו רגע לפני החום הגדול והקיץ שמתקרב, לצאת לטייל בארצנו בהליכה שקטה, בחברותה איכותית ונעימה, בלי מילים. פשוט להיות שם.

התגובות של המטיילות: "תודה על יום שמילא את הלב"  "חגיגה לנשמה" "הצבעים, הריחות והחברותא – הכול יחד" במועדון אנחנו מציעות עוד סגנון של טיולים עם בני ובנות זוג כדי להכיר ולהרחיב את הקהילה שלנו: טיול בג'ינס - סיורים אורבניים וקצת אחרים. זו הזדמנות להרחיב את המעגל ולאפשר לעוד אנשים להכיר מקרוב את הפעילויות שלנו במועדון נשים מטיילות יחד.

בסופו של דבר, זה לא רק טיול – אלא חוויות חברויות וההיכרות שנוצרים בינינו לאורך הדרך.

אני, שכותבת את הבלוג חשוב לי לומר תודה לכולן ולשילה שמובילה את הדרך עם הידע והסיפורים בבטחה, בהומור ועם טעם של עוד עד הטיול הבא! הביחדנס זה ה - קסם ! בטיולי נשים בישראל

אפריל 2026 נזכור כמה זה היה חשוב לנשמה לצאת לטבע ולנשום אוויר פתוח.

ובאופטימיות זהירה מה מחכה לנו בחודש הקרוב:




שילה ומאירה חולצת מועדון נשים מטיילות יח

היי,
שמי מאירה אור-לבן, יחד עם שילה דביר

 

מובילות את מועדון נשים מטיילות יחד.
טיולים שמחברים אותנו לטבע, לקהילה ולעצמך.

במועדון יש 3 קבוצות נשים מטיילות בשבילי ישראל, נושמות טבע, וצוברות חוויות לכל החיים.


כאן בבלוג אני משתפת רגעים מהשביל,
מחשבות על פנאי ואיזון,
והזמנה להצטרף אלינו למסע.

רוצה להצטרף אלינו למסע?
לחצי
כאן להכיר אותנו יותר מקרוב

החזון של הבלוג החיים הטובים זו דרך חיים
נועד לעורר השראה, מוטיבציה, שירות לציבור, לחלוק עם הקוראת חוויות, ושפה מאפשרת ומקדמת. שהכל אפשרי! 
אני חולקת סיפורים אישיים שלי, את החוויות שלי, ואת אורך חיי.

 
הבלוג נולד כשהתעורר אצלי הצורך, הכמיהה והתשוקה לשתף ולשחזר את החוויה.

מעבר לסיכום המסלול והצילומים המרהיבים של נופים ופריחה, ותיעוד איך אנחנו מתבוססות בבוץ,

או מטפסות עם רגליים פסוקות על הבולדרים, הדבר שהכי חשוב לי ומרגש אותי זה לכתב את טיול החודש.

כל הפוסטים

bottom of page